Valon R.Hasani

Skripta & Libra

Ne kete faqe mund te gjeni skripta dhe libra per lamine e drejtesise. Nese keni ndonje kerkese, na kontaktoni.


 
Penologjia,
Prof.Dr. Ragip Halili

Mbrojtja nderkombetare e te drejtave te njeriut,
Pro.Dr. Zejnullah Gruda
E drejta procedurale penale,
Prof.Dr.Bajram Bujupi
E drejta kushtetuese - I - ,
Prof.Dr. Arsim Bajrami
E drejta kushtetuese - II -,
Prof.Dr. Arsim Bajrami

Sondazhi

A duhet pranuar plani 6-pikesh ?
Total of answers: 318