Valon R.Hasani

Plani 6-pikësh i propozuar nga Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara
Permbajtja e planit gjashte pikesh i dakorduar ne mes te Beogradit dhe OKB. Bisedimet mes anetareve te Quintit dhe Prishtines kane te bejme me planin i cili perbehet nga keto pika:

1. Policia
 
2. Gjykatat
 
3. Doganat
 
4. Transporti dhe infrastruktura
 
5. Vijat kufitare administrative
 
6. Trashëgimia serbe

per ta downloaduar planin ne teresi klikoni ketu


Lajmet më të fundit
  

 
Ju jeni vizitori i:
free hit counter

Sondazhi

A duhet pranuar plani 6-pikesh ?
Total of answers: 318